Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Sælgeruddannelsen

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Sådan øger du dit salg på den fede måde

Uddannelse i succesfuldt salg for virksomheder

- En optimering af dit personlige salg.

Varighed: 5 moduler fordelt over 6 måneder.

Hos Aktiv Fokus udbyder vi en praktisk orienteret sælgeruddannelse. Målet med uddannelsen er at give dig en lang række værktøjer, du kan bruge i dit job. I løbet af 5 moduler er det vores mål at afdække alle relevante vinkler i et succesfuldt salg og udvikle på dit personlige salg.

GARUDA test: Før det første modul starter, skal alle deltagerne udfylde en GARUDA test. Det hjælper os til at få et godt overblik over, hvilken type sælgere vi arbejder med.

Modul 1: ADFÆRD i SALGET

Vi gennemgår resultaterne fra GARUDA testen. Sammen taler vi om, hvad GARUDA profilen fortæller i forhold til måden, du arbejder og sælger. Det første modul handler primært om din personlige salgs- og kommunikationsstil og giver dig samtidig indsigt i, hvordan du bedst rammer kunderne.

Modul 2 og 3: SALG i PRAKSIS

Modul 2 og 3 forløber 2 dage i træk med praktisk træning i:

• Salgsteknikker
• Spørgeteknik
• Indvendingsbehandling
• Lukketeknik
• Unique Selling Point (USP)
• Stemmeføring
• Kropssprog.

Her træner vi alle de teknikker, du har behov for. Det kan blandt andet være at skabe interesse, give information uden det bliver for teknisk og lukke salget. Samtidig arbejder vi på USP’er specielt skabt til dine salgssituationer. Når vi inddrager stemmeføring og kropssprog, får vi sammen skabt den unikke og personlige salgstale, du kan bruge i din dagligdag.

Modul 4: FANG DINE KUNDER

Hvordan fanger du dine kunder og får booket salgsmøder? Er du i tvivl, får du i modul 4 en række praktiske teknikker, mens du træner med mulige kunder i telefonen. Dine træningsresultater bliver registreret – og du skal nu følge op! Vi sikrer, at alle styrker og svagheder i samtalen identificeres.
Igennem praktiske opgaver vise vi præcist, hvor vigtigt nysalg, mersalg, krydssalg og relationssalg er.

Modul 5: FORHANDLINGSTEKNIK

Når vi arbejder med forhandlingsteknik, handler det om, hvordan du bliver opfattet og gør tingene, blandt andet ud fra følgende spørgsmål:

• Hvordan opfattes du?
• Hvad gør du for at sikre kunderne kommer i hus?
• Hvad gør de bedste?
• Hvordan bruger du din personlighed i struktureringen af salget?

Svarene hjælper med at redegøre for, hvad du med succes kan arbejde videre med.

Forhandlingsteknik handler også om kommunikation. Om hvordan du bruger sproget. Ved at gøre sproget aktivt, levende og interessant kan du holde dine potentielle kunder i din hule hånd.

>> EKSTRA: KUN FOR DIG - Salgssparring & coaching <<

Det tager 21 dage at bryde en vane. Afbryder du forløbet, er det 21 dage om igen. Begynder du ikke at arbejde med dine nye redskaber inden for 30 dage efter uddannelsens afslutning, går det som med 80 % af alle kurser: Dagligdagen tager over, og du er tilbage ved start. Effekten er væk. Netop derfor gør vi meget ud af opfølgning.

Som et ekstra element af vores sælgeruddannelse, følger vi op på din succes enten med møder, via nettet eller over telefonen. Vi tilbyder som minimum 3 opfølgningsmøder, hvor vi sikrer os, at alt går, som vi har aftalt ved slutningen af sælgeruddannelsen.

Er du klar til at øge dit salg på den fede måde?

Vores sælgeruddannelse foregår på dit territorie i din virksomhed. Vi kommer meget gerne ud, men der er rift om os, så tiden er knap. Ring til os! Det er gratis at drøfte dit behov for uddannelse i salg.