6 ugers uddannelse:

Salgspsykologi og grundlæggende salg

(10 ECTS-point)

Et jobskabende kursus

Vi uddanner dig til at være den resultatskabende sælger – det kan være du allerede har prøvet kræfter som sælger, eller at du har tænkt dig, at skabe en karriere indenfor salg.

Salg er en af de vigtigste discipliner i virksomheden – salget skaber grundlaget for succes og indtjening. Den dygtige sælger kan se, hvad kunden har behov for, og hjælper derefter kunden med at dække behovet. Det drejer sig ikke om at sælge en vare, det drejer sig om kendskab til kunden, kendskab til kundens produkt, evnen til at afdække behov og til at skabe gode relationer. Med den cocktail bliver du firmaets dygtigste sælger, og din hverdag bliver sjov og legende.

Salg kan læres. Når du har lært det, er salg sjovt. Myten om den irriterende sælger vil dø. For det vi uddanner dig til, er netop at udvikle dig og dine evner, give dig salgsværktøjer, og lære dig om salgspsykologi og salg i praksis.

I uddannelsen vil der blive udfærdiget en GARUDA basisprofil på dig, og denne profil vil gennem hele uddannelsen danne ramme om hvilke værktøjer og metoder, der virker bedst for dig og din måde at sælge på. Metoden med at bruge dig og din profil som rammeværktøj for din uddannelse gør, at du ikke påtager dig en tvungen ”sælger”-rolle. Derved dør den irriterende sælger også, for når du brænder for salget og produktet, så vil det kunne mærkes, og du får succes.

Konkurrencen er i dag hård, og den bliver ikke mindre i fremtiden. Teknologien giver mange muligheder, men salg og service vil stadig være en af de discipliner, som teknologi aldrig kan erstatte.

Efter endt uddannelse vil du kunne:

  • Aflæse adfærd i salget
  • Kende begreber som USP, POWER og SWOT
  • Skærpet dine kompetencer indenfor konflikthåndtering
  • Skærpet dine kompetencer indenfor Forhandlingsteknik
  • Vende enhver negativ indvending til en positiv
  • Social Selling, LinkedIn og Facebook
  • Canvas og mødebookning
  • Forstå økonomien i salget

Kort sagt vil du kunne gennemføre et salg fra opstart af nyt produkt til lukning af ordre. 

Vores 6 ugers Salgsuddannelse er for ledige, der gerne vil uddanne sig indenfor salg. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Dania Erhverv        Dania Erhverv

Uddannelsen er på den regionale positivliste, og derfor også tilgængelig for dig med en højere uddannelse. Tal med dit jobcenter eller A-kasse, for at få en godkendelse til uddannelsen.

Alle fag er godkendt af ministeriet og giver 10 ECTS point

 

Mere information?

Kontakt os for yderligere information - naturligvis ganske uforpligtende!