Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Hvem er vi - læs her, men mød os hellere over en kop kaffe.

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Bo Schorling portræt 

Bo Schorling - Indehaver - 22 41 68 38 -  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Jeg brænder for udvikling. Især for at se et andet menneske udvikle sig. Netop derfor er mit fokus primært sat på lederudvikling og coaching. Det rører mig altid dybt ind i hjertet, når vi i Aktiv Fokus lykkedes med at hjælpe dig til, at overkomme dine problemstillinger og nå dine mål.

Ærlighed og loyalitet er de væsentlige nøgleord, min coaching bygger på nærvær og humor, hvilket for mig er to grundsten for at skabe den gode relation. En leder, der ikke er oprigtig over for sine medarbejdere og overfor sig selv, vil aldrig kunne stille et effektivt hold. Loyalitet skabes bedst gennem motivation og begejstring. Jeg er overbevist om, at du lærer mere og bedre, hvis vi alle har det sjovt med materialet.

Om Bo professionelt 

 • Har en mangeårig baggrund i transportbranchen.
 • Har været en del af Aktiv Fokus siden 2003.
 • Har arbejdet med salg og service, effektivisering og LEAN processer, lederudvikling, salgskulturer og implementering af disse.
 • Uddannet ICC coach og LEAN manager.
 • Specialer: Coaching i salg og effektivisering – Lederudvikling – Strategi - Vejen til en bedre kundekontakt.

 

 

Palle Schorling portræt

Palle Schorling - Salg - 20 45 53 84
- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Det at udvikle ressourcerne hos de spændende kunder, som jeg har været i kontakt med over de seneste snart 14 år i AKTIV FOKUS, har altid været det, som jeg har brændt for. Og for mig har det hver gang været lykken, når det er lykkedes. Det giver den indre gejst, der er nødvendig, hvis du vil have mulighed for at komme i de samme firmaer år efter år.

Nøgleordene har derfor været handling og forankring. Specielt det sidste er svært for mange, da det ofte kræver, at der nytænkes – og særligt at der er en villighed til stede til at ændre vaner. Det er ganske få mennesker, der ikke vil prøve på det, men det er svært i praksis over en længere periode, hvor de nye vaner indarbejdes. 

Troen på at det lykkes skal være der hos både kunden og mig. Og det har den været hos tæt ved 100 % af dem, som vi har været i dialog med.

Om Palle professionelt

 • Over 32 års erfaring som leder i en stor bankorganisation, med job som bl.a. personalechef for 4.500 kolleger, Privatcenterdirektør og Erhvervscenterdirektør
 • 12 år som udvikler i og af eget firma. Bl.a. skabt udviklingsprogrammet ”…simply the best!”
 • Udviklet mange værktøjer på HR området.
 • Trænet rigtig mange i salg.
 • Deltaget aktivt i flere bestyrelser.
 • Med til at etablere flere erhvervsnetværk.
 • Arbejdet med selvstændigt koncept omkring udvikling af seniorer.
 • Foredragsvirksomhed.