Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 HR - Vi gør HR nemt, udviklende og økonomisk fordelagtigt

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Vi gør HR nemt, effektivt, udviklende og økonomisk fordelagtigt

Alt det, vi foretager os, handler om HR. Om menneskelige ressourcer. Fællesnævneren for alle vores indsatsområder er HR:

  • At sidde som ekstern personalechef er HR
  • Ledelsesudvikling er HR
  • Servicetræning er HR
  • Salgstræning er HR
  • Sparring er HR

Vi tilstræber en kultur, der bygger på positiv psykologi og på arbejdsglæde

Vores vision er at sikre dig og din virksomhed de rigtige medarbejdere på kort og lang sigt. At udvikle dem i samarbejde med ledelsen i forhold til potentiale. Er du en mindre virksomhed, kan det frigive en masse ressourcer at få en ekstern personalechef, så du i stedet kan bruge tid på at udvikle virksomheden.

Du kommer til at høste frugten af en professionel håndtering af personaleudvikling uden at investere i en intern HR-afdeling.

Inden for HR tilbyder vi:

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Aktiv Fokus hjælper vi dig uanset din virksomheds størrelse. Vi arbejder gerne sammen med din eksisterende HR-afdeling på projekter, der er i gang, under udvikling eller på tegnebrættet.

Ring til os! Det koster ikke noget at sparre med os om ideer til nye tiltag, der både kan øge medarbejder-tilfredshed, kundetilfredshed og tallet på bundlinjen.

KONTAKT AKTIV FOKUS