Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Personalehåndbogen

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Personalehåndbogen: Den vigtigste bog, du har!

Vil du have hjælp til at skrive din personalehåndbog?

Når du har bestemt dig for at lave en personalehåndbog, kan det være fristenende at fylde en den med de mest saftige teknikker, der har givet dig det bedste salg. Det kommer du bare ikke ind til selve kernen i din virksomhed af.

At udtænke en personalehåndbog kan være svært. Der er meget, der skal overvejes om -

  • Hvordan du får de vigtige praktiske informationer med
  • Hvordan du rammer et design, der er både flot og praktisk
  • Hvordan du sørger for, at håndbogen bliver et nyttigt redskab for dine medarbejdere og ikke bliver gemt væk i en skuffe.

Din vision er vigtig for personalehåndbogen
Din virksomheds vision er dens sjæl. Ideelt set bør alle ansatte kende visionen og forstå hvorfor, den er vigtig. Derfor er din vision en vigtig del af din personalehåndbog.

En fantastisk vision kan være det, der får din virksomhed til at overhale konkurrenterne ved at skabe et mål, hele organisationen stræber imod. Synergi må ikke undervurderes! Og hvis alle medarbejdere trækker i samme retning, kan I flytte bjerge og løfte bundlinjen.

Vejen til succes skal formuleres og forklares til alle medarbejdere. Og når dine medarbejdere kender virksomhedens mål og ved hvordan, organisationen har planlagt at nå dem, kan du fortælle dem, hvorfor netop de er vigtige. Altså hvorfor medarbejderne er vigtige.

Du er noget helt særligt!
Kan du få dine medarbejdere til at føle sig specielle, får du meget mere igen, end du nogensinde havde håbet på. Din håndbog er det første skridt frem imod at få dine medarbejdere til at føle sig vigtige. Det er ikke nok med, at du fortæller, de bare skal smile og hjælpe kunderne. Du skal fortælle dem, hvorfor deres smil er vigtigt, og hvorfor kundetilfredshed er vejen frem.

Kan vi hjælpe dig?

Mangler du sparring på indholdet til din personalehåndbog, er vi kun et opkald væk. Ring til os! Så hjælper vi dig hele vejen…

JA TAK. HJÆLP MIG!