Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Personalepleje

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Personalepleje: Vi hjælper med at glæde dine medarbejdere

Øger du medarbejdertilfredsheden med 2 % - øger du kundetilfredsheden med 4 % og bundlinjen med 8 %. Lyder det tiltalende? Lad os komme i gang med personaleplejen.

Dine medarbejdere er en vigtig ressource.

Det er vigtigt, at de er tilfredse og udfordret i deres dagligdag. Hos Aktiv Fokus tilbyder vi kurser og arrangementer, der får gang i dine medarbejdere både fysisk og psykisk. Hjælp til at finde de bløde punkter, dine medarbejdere lægger vægt på i dagligdagen.

Løn er ikke en motivation!

Løn er det, du betaler dine medarbejdere for, at de møder op og gør det, du beder dem om. Hvis du vil have det maksimale ud af dine medarbejdere, nytter det ikke meget at give dem mere i løn. Det er ofte de bløde værdier, der betyder noget.

De bløde værdier skaber værdi for dine medarbejdere. Hvad siger du til:

  • En flink chef
  • En fleksibel arbejdsdag
  • Et godt arbejdsmiljø

Undersøgelser viser, at en af de mest hyppige årsager til, at folk skifter job, er utilfredshed med deres chefer. Samarbejdet og kammerateriet imellem medarbejder og den ansvarlige chef betyder meget for, hvor engagerede og glade dine medarbejdere er på jobbet.

HUSK: Dine medarbejdere er eksperter

Dine medarbejdere er eksperter i deres job. Hvis du ikke lytter til dem, mister du både vigtig viden og muligheden for at motivere dem til at finde løsninger på problemer, du kan have svært ved at se. Når en medarbejder sidder med den slags vigtig information og ikke bliver hørt eller taget seriøst af ledelsen, rammes du af demotiverede medarbejderen.

Hvad sætter dine medarbejdere pris på?

Alle medarbejdere er forskellige. Derfor nytter det ikke noget, at du beslutter at slå alle over én kam, når det handler om personalepleje. Nogle medarbejdere er bare mest til kolde kontanter fremfor bløde værdier. Gratis telefon og internet kan være en motivationsfaktor for den gruppe.

Hjælp til medarbejderundersøgelse – skræddersyet til din virksomhed

Hos Aktiv Fokus hjælper vi dig med at udføre en medarbejderundersøgelse skræddersyet til din virksomhed. Når undersøgelsen er gennemført, hjælper vi også med at kategorisere og overskueliggøre resultaterne. Du får altså et godt overblik af dine medarbejderes interessepunkter og kan træffe fornuftige valg derudfra.

Mangler du hjælp til at glæde dine medarbejdere?

Ring til os! Vi hjælper dig gerne med at undersøge, hvilke værdier dine medarbejdere værdsætter.

JA TAK. HJÆLP MIG!