Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Strategi og organisationsudvikling

Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/18/1002318/aktivfokus.dk/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Arbejder du proaktivt med dine mål? Og når du dem?

Strategi er fundamentet for, at virksomheder når de mål, de har sat. Langt de fleste virksomheder arbejder proaktivt med målsætninger gennem strategiarbejde. Men for nogle kniber det stadig med at få lagt den rigtige strategi.

Målsætning og planlægning: Hvad er dit konkrete mål?

Det spørger vi om, fordi det er vigtigt at arbejde ud fra et konkret ståsted i enhver udviklingsproces. Først når du har fastsat dit mål, kan vi lægge en strategi for, hvordan du når det.

I Aktiv Fokus arbejder vi altid ud fra målbare resultater. Vi tager et grundigt kig på din vision – og er den ikke konkret nok, hjælper vi dig. Med udgangspunkt i din vision søsætter vi en mission – altså et håndgribeligt mål, du kan sigte imod.

Hvordan når du så dine mål?

Nu er vi i gang! Du har lagt en strategi for dine mål. Men ved dine medarbejdere overhovedet, hvordan de skal agere i forhold til strategien? Har du kommunikeret strategien godt nok ud til, at den kan implementeres med succes?

Som sparringspartner hjælper vi med at inddrage dine medarbejdere, så vi sikrer, at de hver især forstår deres rolle og den effekt, deres succes har på strategien. I implementeringsprocessen sikrer vi, at det enkelte team og den enkelte medarbejder er klar over, hvilke forventninger, der er til dem. Det gør vi ved at definere målbare succeskriterier og krav til kompetencer for den enkelte medarbejder.

Opfølgning er opskriften på succes!

- Derfor vender vi altid tilbage og hjælper både virksomhed og enkelte medarbejdere med at evaluere på processen. Vi identificerer hurtigt, hvor der er ”slinger i valsen” og får rettet op på problemerne, så de ikke truer den overordnede strategi.

Kontakt os!
Når vi arbejder med din strategi og organisationsudvikling, bliver du mødt med en praktisk tilgang til de enkelte indsatsområder. I Aktiv Fokus møder vi dig dér, hvor du er – og arbejder ud fra dit specifikke ståsted.

Vi du lære at arbejde proaktivt med dine mål? At lægge en overskuelig strategi? Kontakt os! Det koster ikke noget at drøfte dine udfordringer.

KONTAKT AKTIV FOKUS